Eetcoaching | Team
15729
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15729,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Leefstijlcoach en Voedingsconsulent

Ik ben Alexandra leefstijlcoach en voedingsconsulent en gespecialiseerd de kilo’s blijvend te laten afvallen. Daarnaast ben ik gediplomeerd Emotie eetcoach. Mijn motto is altijd ervan uitgaan wat wel kan en geen lijsten geven van wat niet mag (positieve gezondheid) . Als ervaringsdeskundige, want ik worstel ook al mijn hele leven met mijn gewicht, weet ik dat diëten niet werken. Het is niet vol te houden en je eindigt vaak zwaarder dan voorheen. Daarom heb ik gekozen voor het ontwikkelen van eetcoaching.nl wat een concept is gemaakt op het bijsturen van je eetpatroon en leefstijl zonder dat het voelt als een dieet dus makkelijk vol te houden. Mede omdat ik eerst goed kijk naar de reden van overeten en teveel snoepen (emotie eten) We beginnen altijd met het 12 weken plan wat bewezen succesvol is! Wil je meer weten maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Orthomoleculaire Coaching (op doorverwijzing)

Mijn naam is Eva Staal. Acht jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in de orthomoleculaire coaching. Wat ik het belangrijkste vindt is dat je voor elke cliënt een persoonlijk plan op maat maakt want door de zeer grote diversiteit aan (vage) klachten is orthomoleculaire coaching geen standaard behandeling. Voor mij is dit één van de belangrijkste redenen waarom het vak zo interessant is.  Mijn kennisgebieden zijn: Orthomoleculair bij ADHD, EMB bloedtest, Orthomoleculair voeding en suppletie therapeut, Orthomoleculaire zorg bij kinderen en  Leaky gut.

GLI COOL Leefstijl coach (op doorverwijzing huisarts)

Ik ben Carolien en ik daag jou uit om in beweging te komen. Met mijn rustige uitstraling help ik je tot de kern te komen en zorg voor de vooruitgang waar jij naar zoekt. In beweging zijn zit in mijn natuur; ik ben ondernemend en nieuwsgierig en creëer energie in mijn omgeving. Als gediplomeerd Integraal Leefstijlcoach ben ik lid van de BLN en geaccrediteerd om het CooL programma (Coaching op Leefstijl) in het basispakket van de zorgverzekering uit te voeren. Tot slot: Ik heb mijn drive gevonden en ben niet meer te stoppen. Ik voel me fysiek sterker dan ooit en heb in mijn leven en carrière duidelijke keuzes gemaakt. Het is mijn missie om anderen hetzelfde te laten doen.  Met de beide benen op de grond heb ik het lef mijn kwetsbaarheid en mijn kracht samen te brengen. Is dit iets wat jij ook zou willen leren?

GLI COOL Leefstijl coach (op doorverwijzing huisarts)

Ik ben Riccardo en ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het omgaan met mensen. Met praatjesmakers, met het ‘alles is mogelijk’ type, met mensen die de hakken in het zand zetten, met mensen die wantrouwend zijn, met mensen die moeite hebben om te veranderen. Ook ken ik onderhand alles smoesjes en excuses wel. Doordat ik zoveel met mensen heb gewerkt, gaat communiceren mij goed af. Ik ben eerlijk, direct, duidelijk en betrouwbaar, ik heb een goed gevoel voor humor. Humor is heel belangrijk voor mij. Als een begrijpelijke en duidelijke manier van werken je aanspreekt, dan moet je bij mij zijn. Ik zeg zoals het is en doe niet moeilijk over moeilijke dingen. Bij mij krijg je geen zweverige adviezen maar concrete antwoorden. Ik ben recht door zee. Ik heb ervaring met CooL groepen, hier bij Eetcoaching begeleid ik groepen die net zijn begonnen, tot groepen die al in het tweede jaar van de cursus zijn.

EMDR Psygoloog (op doorverwijzing)

Mijn naam is Rianne Cornelisse. Ik ben orthopedagoog en richt mij op ontwikkeling van mensen en verstoringen hierin. Met cognitieve gedragstherapie of traumaverwerking middels onder meer EMDR ga ik aan de slag om blokkades voor verandering op te heffen. Door middel van het herstellen en/of vinden van eigen kracht ontstaan er nieuwe mogelijkheden en groeit het zelfvertrouwen. Dit zelfvertrouwen is belangrijke bron om uit te putten op de weg naar een goede leefstijl en is zeer efficiënt bij de therapie voor eetverslaving. Deze therapie van Rianne wordt op dit moment nog niet vergoed maar deze vergoeding is in voorbereiding en zal hopelijk in 2022 gerealiseerd worden

Medisch Diëtist

Wij werken per plaats samen met diverse medisch diëtisten. Is dit voor u relevant dan verwijzen wij u graag in overleg door.